Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gold Press Media
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Solutii E-mail Mobil
9 €
Brand
Serviciul BlackBerry
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Avantaje

    * prin tehnologia de tip "push" mesajele de e-mail din Inbox-ul tău sunt trimise automat în timp real pe terminalul mobil BlackBerry, fără a fi nevoie de sincronizare prealabilă cu computerul;
    * prin comprimarea mesajelor e-mail, transmisiile de date sunt foarte rapide;
    * în contul BlackBerry poÅ£i integra până la 10 adrese de e-mail;
    * cu browserul integrat ai acces la Internet oricând ÅŸi oriunde în aria de acoperire a serviciului;
    * este uÅŸor de folosit, nu necesită cunoÅŸtinte specializate de IT; după cinci click-uri vei fi gata să primeÅŸti sau să trimiÅ£i mesaje e-mail;
    * poÅ£i vizualiza ÅŸi trimite fiÅŸierele ataÅŸate în cele mai cunoscute formate: Word, Excel, Powerpoint, Acrobat Reader, imagini etc.
    * prin transmisie GPRS, terminalul mobil BlackBerry asigură legatura permanentă cu adresele de e-mail, fără a fi necesară o conexiune dial-up pentru contul tău de e-mail, economisind astfel timp ÅŸi reducând costurile.

Beneficii

BlackBerry este combinaţia perfectă între funcţionalităţi de e-mail, MMS, SMS, telefon mobil, organizer şi acces la Internet şi Intranet.

E-mail, SMS

Poţi primi şi trimite mesaje e-mail în timp real. Prin tehnologia "e-mail push", mesajele primite în contul tău de e-mail sunt trimise automat pe terminalul mobil Blackberry, fără ca tu să iniţiezi conexiunea.

Telefon mobil

Terminalul mobil BlackBerry include funcţionalităţi complete de telefon mobil, iar pentru apelurile de voce îl poţi folosi şi cu un dispozitiv handsfree Bluetooth.

Calendar, agenda, programari

Poţi consulta oricând întâlnirile stabilite în calendar, lista activităţilor zilnice sau lista de contacte. Terminalul mobil BlackBerry este ca un asistent personal care te ajută să fii în permanenţă organizat.

Internet, Intranet

Când nu eşti la birou, cu BlackBerry poţi naviga pe Internet ca şi cum ai fi în faţa calculatorului personal şi poţi accesa reţeaua internă a companiei tale.

Terminale Blackberry

BlackBerry 8110
Dinamism şi eficienţă prin: vizualizare ataşamente, grafice, conectare la internet şi gestionarea aplicaţiilor.


Blackberry 8310
Primul Blackberry cu GPS integrat, cameră foto 2 MP, tastatură QWERTY şi trei luni acces gratuit la Vodafone Navigator.


BlackBerry Bold
Profită de viteza primului Blackberry cu tehnologie 3G Broadband!


Blackberry 9500 Storm
Primul Blackberry cu ecran complet tactil disponibil în România doar prin Vodafone!


Blackberry Pearl 8100
Blackberry Pearl 8100 este atât de mic încât îl poţi lua cu tine peste tot. Este cea mai tare combinaţie între inteligenţă şi frumuseţe. Mic. Inteligent. Stilat. Pentru ca tu să profiţi de orice oportunitate. Prin accesoriile sale inedite, cameră şi media player, 64 MB memorie, slot de memory card, îţi oferă posibilitatea de a viziona chiar şi filme.
Terminale compatibile Blackberry


Nokia E90
Un laptop în miniatură care îţi oferă toate facilităţile de business

Sony Ericsson P1i
P1 îţi oferă totdeauna acces la e-mailurile, calendarul şi contactele de la firmă, indiferent unde pleci.

Pentru a beneficia de oferta te rugam sa trimiti un mesaj cu datele de contact pentru a permite unui reprezentant GPM sa te contacteze.
Din Gura in Gura